δεν τη θέλω τη σιωπή, προτιμώ τις λέξεις... με κάθε τίμημα....

Περιοδεία της Σοφίας Παπάζογλου στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ από 20 ως 23 Φεβρουαρίου(Νέα Υόρκη, Κονέτικατ και Βοστώνη)

_Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στις 7μμ η Σοφία Παπάζογλου καλεσμένη του Greek cultural centre (Κέντρο ελληνικού πολιτισμού) θα παρουσιάσει στο Frank Sinatra school of the arts(35-12 35th avenue Long island city 11106) ένα μουσικό ταξίδι από τη Σμύρνη ως την Αμερική.

For reservations please call 718.726.7329 or email info@greekculturalcenter.org Ticket prices: $35, $50, $65

https://www.youtube.com/watch?v=cnX9s7szOTQ

Greek cultural center poster

 

_Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις 4μμ η Σοφία καλεσμένη του Ηellenic society paideia θα παρουσιάσει στο Orange του Connecticut μια παράσταση- αφιέρωμα με τίτλο «Οι δικές μας ξένες» σε τέσσερις μυθικές φωνές την Μαρίκα Παπαγκίκα, τη Ρόζα Εσκενάζυ, τη Στέλλα Χασκίλ και την Μαρίκα Νίνου που μεγαλούργησαν σε Αμερική η πρώτη και στην Ελλάδα οι άλλες  προερχόμενες από άλλους τόπους και κουλτούρες. Η παράσταση θα δοθεί στην st Barbara’s church  480 Racebrook rd
 Donation $50 adults/ $25 students

For more information please call 860429-8518

 Αφίσα hellenic society paideia

_ Την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου στις 7μμ η Σοφία θα παρουσιάσει το πρόγραμμα «Οι δικές μας ξένες», ομοίως με το Connecticut,  στο Μαλιώτειο στην Βοστώνη.

Sophia Papazoglou Feb.23 Flyer

 

Στις συναυλίες αυτές θα παίζουν τέσσερις από τους πιο σπουδαίους Έλληνες μουσικούς. Ο Μανώλης Πάππος στο μπουζούκι, ο Ντάσο Κούρτι στο ακορντεόν, ο Βασίλης Κετεντζόγλου στην κιθάρα και ο Νίκος Γύρας στο κοντραμπάσο.

 

 

 

 


Δημοσιέψτε το..