δεν τη θέλω τη σιωπή, προτιμώ τις λέξεις... με κάθε τίμημα....

Aπο 24 του Οκτώβρη στις "Μουσικές Διαδρομές" με τον Βαγγέλη Κορακάκη

Με τον Βαγγέλη Κορακάκη και τον Βασίλη Κορακάκη και την Ανατολή Μαργιόλα θα είμαστε στις Μουσικές Διαδρομές κάθε Παρασκευη και Σάββατο όλο τον χειμωνα και ελπίζουμε να μοιραστουμε πολύ όμορφες και μοναδικες βραδιες για τους φιλους που θα μας έρθουν! 

diadromes_sofia_2014

Στη σκηνή των Διαδρομών ανεβαίνει, ο Βαγγέλης Κορακάκης που δημιουργεί και επιμελείται ένα πρόγραμμα με επιλογές από σπουδαία ελληνικά τραγούδια, που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει και αγαπήσει, αλλά και από τραγούδια διαμάντια που ο ίδιος δημιούργησε και χάρισε στο κοινό του. Συνοδοιπόρος του ταλαντούχου συνθέτη, στο όμορφο αυτό μουσικό ταξίδι που θα λάβει χώρα το φετινό χειμώνα στις Διαδρομές, η Σοφία Παπάζογλου, μια απ' τις σπουδαιότερες σύγχρονες, λαϊκές φωνές με προσωπικότητα και χρώμα, καταξιωμένη στο χώρο του έντεχνου και λαϊκού τραγουδιού μέσα από τις δισκογραφικές και επί σκηνής συνεργασίες της με τους σπουδαιότερους Έλληνες συνθέτες και τραγουδιστές, η οποία συνεχίζει επιλεκτικά και με σταθερά βήματα την πορεία της στο ελληνικό μουσικό στερέωμα.

Συνθέτουν λοιπόν οι δύο τους τον καμβά ενός προγράμματος οικείου και ταυτόχρονα νοσταλγικού, δυναμικού όσο και ονειρικού, εξωστρεφούς και διασκεδαστικού όσο και συγκινητικού. Αποδεικνύοντας πως το καλό λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι διακατέχει σπουδαία ρόλο και θέση στην διασκέδαση και την κουλτούρα του ελληνικού κοινού.

Συνταξιδιώτες στο ταξίδι τους αυτό η Ανατολή Μαργιόλα, μια φωνή που ξεχωρίζει για την μεστότητα και παράλληλα την απλότητα και τη χροιά της, αλλά και ο Βασίλης Κορακάκης, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του εντυπωσιάζει τόσο με τη δεξιοτεχνία του στο μπουζούκι αλλά και τις φωνητικές του ικανότητες, που τον κάνουν να αποτελεί ένα από τα βασικά πρόσωπα του προγράμματος.

Το Βαγγέλη Κορακάκη, τη Σοφία Παπάζογλου, την Ανατολή Μαργιόλα και το Βασίλη Κορακάκη πλαισιώνουν οι καταξιωμένοι  μουσικοί: Τάσος Αθανασιάς (ακορντεόν), Νίκος Γύρας (κοντραμπάσο), Γιώργος Φουντούκος (κιθάρα) και Στράτος Σαμιώτης (κρούστα - τύμπανα).

Ώρα έναρξης προγράμματος: 23.00
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο

http://www.mousikes-diadromes.gr/


Δημοσιέψτε το..