δεν τη θέλω τη σιωπή, προτιμώ τις λέξεις... με κάθε τίμημα....

Μεγάλη "All star"συναυλία στο ΟΑΚΑ στις 11-12 για τα ανασφάλιστα παιδιά και τα παιδιά με αναπηρία

Μια “All Star” συναυλία με τους: Γεράσιμο Ανδρέατο, Μελίνα Ασλανίδου, Χάρη Βαρθακούρη, Γλυκερία, Μιχάλη Δημητριάδη, Στέλιο Διονυσίου, Γιάννης Ζουγανέλη, Αρετή Κετιμέ, Δημήτρη Κόκοτα, Κώστα Μακεδόνα, Ευαγγελία Μουμούρη, Γρηγόρη Μπιθικώτση, Σάκη Μπουλά, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Πίτσα Παπαδοπούλου & Βαγγέλη Δούβαλη, Ζωή Παπαδοπούλου, Σοφία Παπάζογλου, Θάλεια Προκοπίου, Μαρία Σουλτάτου, Μπάμπη Τσέρτο & Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Μια All Starσυναυλία με παρουσιαστή το Γρηγόρη Βαλτινό πρόκειται να δοθεί την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012 στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ, με πρωτοβουλία του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» και με την υποστήριξη του δήμου Αμαρουσίου και του ΟΑΚΑ. Τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν για τα ανασφάλιστα και τα παιδιά με αναπηρία, που στηρίζει πανελλαδικά το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής.

Συμμετέχουν η χορωδία του Σπύρου Λάμπρου και το Νεανικό Χορωδιακό Σύνολο «Έμπνευσις» και η Λαϊκή Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής «Έμμετρον». Τη μουσική επιμέλεια έχει ο Μανώλης Γεωργοστάθης.

Προπώληση εισιτηρίων:
Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (Σεβαστουπόλεως 113, Αμπελόκηποι)
Μ.Κ.Ο Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» (Ήρας 8 και Δέσπως Σέχου, Νέος Κόσμος)
Ένωση Ιατρών Νοσοκομείου Αθηνών – Πειραιώς (Ε.Ι.Ν.Α.Π.) (Θεμιστοκλέους 34 & Ακαδημίας, Αθήνα)
Δήμος Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9, Μαρούσι)
Εμπορικό Κέντρο Avenue (Λεωφ. Κηφισίας 41, Μαρούσι)
Κατάστημα Public στο the Mall Athens
Αλυσίδα Πολιτισμού ΙΑΝΟΣ (Σταδίου 24, Αθήνα)

Γενική είσοδος για το κοινό 5 ευρώ 


Δημοσιέψτε το..