δεν τη θέλω τη σιωπή, προτιμώ τις λέξεις... με κάθε τίμημα....

Στις 17 Οκτώβρη συναυλία με τους Makam ethnic ensemle στο μεσαιωνικό φεστιβάλ της Αγίας Νάπας

Οι μουσικές συγγένειες της Μεσογείου και η κοινή μουσική γλώσσα, οι εσωτερικέςτης συνάφειες και η βαθιά οργανική σχέση με τη Βυζαντινή μουσική, προβάλλονται σε αυτό το μουσικό συναπάντημα έξι μουσικών από την Κύπρο.

Αυτή τη φορά σε μια πρωτότυπη σύμπραξη με την σπουδαία Ελληνίδα τραγουδίστρια Σοφία Παπάζογλου. Οι κοινές μουσικές τους καταβολές αλλά και η ξεχωριστή πορεία του καθενός μέσα στη μουσική, συνθέτουν αυτό το πολυδιάστατο μουσικό μωσαικό που αναμένεται, όπως και στις προηγούμενες παραστάσεις τους, να καθηλώσει, να ξεσηκώσει και να μαγέψει τον ακροατή.

Υποδεχόμενοι το φθινόπωρο, οι Makam ethnic ensemble συνεργάζονται με ιδιαίτερη χαρά με τη Σοφία Παπάζογλου στο 7ο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Αγίας Νάπας στη μουσική παράσταση Μενεξέδες και ζουμπούλια...".

Με ένα ευρύ ρεπερτόριο από παραδοσιακή μουσική και ethnic διασκευές, αφιερώνουν τις παραστάσεις αυτές στη δυτική και ανατολική Θράκη, Μικρά Ασία, Κωνσταντινούπολη, Πόντο, Κύπρο και τα Ελληνικά νησιά.Περισσότερες πληροφορίες εδώ http://www.cyprusevents.net/el/events/sofia-papazoglou-makam-ayia-napa-2012/

Δημοσιέψτε το..