Ποτέ δε βρίσκει ο έρωτας νησί να ξαποστάσει......

Στις 5 Ιανουαρίου η Σοφία με τον Χρήστο Νικολόπουλο στα Γιάννενα στο ΒΟΧΧ live stage και στις 6 στη μ.σκηνή "Ονειρογραφία" στη Βέροια

O Χρήστος Νικολόπουλος ταξιδεύει στην Ελλάδα για να μας χαρίσει ένα χειμώνα γεμάτο επιτυχίες που σημάδεψαν την ιστορία του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.

Την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012 ο μεγάλος λαϊκός συνθέτης και βιρτουόζος στο μπουζούκι εμφανίζεται στο BOXX LIVE STAGE στα Ιωάννινα και στην "Ονειρογραφία" στη Βέροια στις 6 Ιανουαρίου . Μαζί του οι εξαιρετικοί ερμηνευτές Σοφία Παπάζογλου και Γιώργος Αιγιώτης.

 Sofia_Papazoglou_Christos_Nikolopoulos

“Εγώ θα σου μιλώ με τα τραγούδια”...

2.000 τραγούδια ή αλλιώς 45 χρόνια διαδρομής, από τον συνθέτη των αμέτρητων μεγάλων επιτυχιών και αυθεντικό συνεχιστή της παράδοσης του κλασικού λαϊκού τραγουδιού, σε μία συναρπαστική μουσική παράσταση γεμάτη σπουδαία τραγούδια, υπέροχες ερμηνείες, κέφι, συγκίνηση και επικοινωνιακή διάθεση. Ο Χρήστος Νικολόπουλος μαζί με τους εξαιρετικούς συνεργάτες του παρουσιάζει όχι μόνο τις κορυφαίες δημιουργίες του αλλά και τραγούδια και ορχηστρικά θέματα που ακούγονται για πρώτη φορά, ενώ δεν θα λείψουν και ειδικά αφιερώματα σε τραγούδια σπουδαίων λαϊκών δημιουργών που αγαπά και συγγενεύει μαζί τους. Επίσης θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά ζωντανά και τα τραγούδια από το νέο album του Χρήστου Νικολόπουλου με ερμηνεύτρια τη Σοφία Παπάζογλου και τίτλο «Μην της μιλάς της μοναξιάς στον ενικό», που μόλις κυκλοφόρησε.

 Διατηρώντας το ήθος, την ουσία και το πάθος του λαϊκού μουσικού μας πολιτισμού, πλαισιωμένος από μικρή ορχήστρα επιλεγμένων μουσικών, δίνοντας έμφαση σε ιδιαίτερα, παραδοσιακά όργανα αλλά και με τη συνοδεία των σπουδαίων φωνών που ερμηνεύουν τα τραγούδια του, ο Χρήστος Νικολόπουλος ξεδιπλώνει το ευρύ ρεπερτόριο του με δεξιοτεχνία και έμπνευση, δημιουργώντας μία αυθεντική μουσική γιορτή! Και για πρώτη φορά, οι παραστάσεις του Χρήστου Νικολόπουλου συνοδεύονται από την προβολή σπάνιων οπτικών ντοκουμέντων από όλη τη διαδρομή του στην ιστορία της ελληνικής μουσικής.

Boxx Live Stage: Λεωφ. Γεωργίου Παπανδρέου – Ιωάννινα, τηλ: 6932 610241 Ώρα έναρξης: 22:30 Είσοδος: 14 €, Φοιτητικό: 12 €, Προπώληση: 12 €, Τιμή μπύρας: 3 €, Τιμή ποτού: 6 € Προπώληση εισιτηρίων: Ναυτάκια café (Γαριβάλδη 1), ROCK SHOP (Οπλαρχηγού Πουτέτση 1)


Δημοσιέψτε το..