Ποτέ δε βρίσκει ο έρωτας νησί να ξαποστάσει......

Στις 19 -12 στον Ιανό 12.30μμ η Σοφία τραγουδά στην παρουσίαση του νέου cd της συνθέτιδος Τατιάνας Ζωγράφου

 Η Σοφία συμμετέχει στην παρουσίαση του άλμπουμ "Με τρόπο μυστικό"της Τατιάνας Ζωγράφου που θα λάβει χώρα στον Ιανό τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στις 12.30 με όλους τους τραγουδιστές και μουσικούς που συμμετέχουν στον δίσκο.

Μια εικαστική-μουσική έκδοση, όπου η Μουσική συναντάει την Ποίηση και τη Ζωγραφική. Η πιο πρόσφατη ζωγραφική δουλειά του Χρήστου Κεχαγιόγλου σμίγει με τα καινούργια τραγούδια της Τατιάνας Ζωγράφου. Τραγούδια ευαίσθητα, αλλά και λαϊκά, υπέροχα τραγουδισμένα και παιγμένα από μάστορες μουσικούς. Μια συνάντηση που δίνει εικόνα στη μουσική και ήχο στη ζωγραφική, πάνω σε 17 ποιήματα-στίχους ποιητών της εποχής μας, που έχουν γευτεί το άρωμα της ζωής, το νοσταλγούν και το εκφράζουν.

Εκλεκτοί ερμηνευτές, όπως ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, η Σοφία Παπάζογλου, ο Αργύρης Μπακιρτζής, ο Τάσος Αποστόλου και άλλοι, τραγουδούν αυτές τις συνθέσεις.

Η κομψή θήκη-αναλόγιο περιέχει 17 έργα του Χρήστου Κεχαγιόγλου τυπωμένα σε ειδικό χαρτί, το CD με τα τραγούδια της Τατιάνας Ζωγράφου, ένα βιβλίο με τα ποιήματα που μελοποιήθηκαν, συνοδευτικά κείμενα και φωτογραφικό υλικό από τις ηχογραφήσεις.

Η εργασία αυτή θα μπορούσε να πει κανείς πως δανείζεται τον τίτλο της από «Το άρωμα», ένα ποίημα του Χρήστου Κεχαγιόγλου. Ένα άρωμα πνευματικό, ερωτικό, που μένει στη σκέψη και τη ζωή μας σαν απόηχος εκείνων των ξαφνικών καθρεφτισμάτων της αλήθειας μέσα μας. Με τρόπο μυστικό συμβαίνουν τα πράγματα, κι εμείς για να μπορέσουμε ασταμάτητα να είμαστε ερωτικοί, όπως μας το ζητά η ζωή, πρέπει να αναπλάθουμε στη μνήμη και στη φαντασία μας εκείνο το άρωμα που άφησε πίσω του το αντάμωμά μας μας με την φύση, τον έρωτα, την χαρά της ζωής.

Οι εκδόσεις Καλειδοσκόπιο δημιούργησαν μια έκδοση αληθινά ιδιαίτερη και γοητευτική που λειτουργεί σαν κιβωτός ερωτική και όχι μόνο, για να διαφυλάξει το μυστικό. Για να μπορέσει η τέχνη να γίνει σημαία και καράβι και όλοι να την εμπιστευτούμε στις παράξενες θάλασσες των καιρών…

Μ’ έναν τρόπο μυστικό
Μουσική: Τατιάνα Ζωγράφου
Ζωγραφική – Φωτογραφίες: Χρήστος Κεχαγιόγλου

Στίχοι: Σπύρος Βλέτσας, Σταμάτης Δαγδελένης, Τατιάνα Ζωγράφου, Ιουλίτα Ηλιοπούλου, Κώστας Καρτελιάς, Χρήστος Κεχαγιόγλου, Δημήτρης Κοσμόπουλος, Μαργαρίτα Μπακοπούλου, Γιώργος Χρονάς


Δημοσιέψτε το..