δεν τη θέλω τη σιωπή, προτιμώ τις λέξεις... με κάθε τίμημα....

Στις 13 Αυγούστου η Σοφία Παπάζογλου εμφανίζεται στο Άστρος Κυνουρίας με την μουσική παράσταση "Ένα παράξενο ταξίδι"

Η Σοφία Παπάζογλου στις 13 Αυγούστου θα δώσει συναυλία τη νύχτα πανσελήνου στον αρχαιολογικό χώρο της έπαυλης του Ηρώδη του Αττικού στο Άστρος Κυνουρίας, παρέα με τους εξαιρετικούς σολίστες της «πρώτης γραμμής»  Ντάσο Κούρτι στο ακορντεόν και Βασίλη Κετεντζόγλου στην κιθάρα και τη μουσική παράσταση «Ένα παράξενο ταξίδι».
 

Η παράσταση έχει σαν αφετηρία τον τελευταίο της μινιμαλιστικού χαρακτήρα δίσκο σε συνεργασία με τους Ντάσο Κούρτι και Βασίλη Κετεντζόγλου με επανεκτελέσεις σπάνιων αλλά αγαπημένων τραγουδιών σπουδαίων Ελλήνων-και όχι μόνο-δημιουργών αλλά και γνωστά τραγούδια από το προσωπικό ρεπερτόριο των καλλιτεχνών. Από την παράσταση δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αναφορές στη λαϊκή μας παράδοση, οι αυτοσχεδιασμοί και οι διασκευές, πλουτίζοντας έτσι τα ηχοχρώματα της ορχήστρας και προσφέροντας στο κοινό ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι.
Η «Παναγία των Πατησίων» του Χατζιδάκι, η «Πρωτομαγιά» του Σαββόπουλου, το «Παλιό το μονοπάτι» του Τσετίνη, το jazz «Cry me a river», οι «Μοναχικές γιαγιάδες» της Ελένης Βιτάλη, ο «Κήπος» του Σωκράτη, τα «Περβόλια» του Μίκη, ο «Ποταμός» της Σοφίας Παπάζογλου, τα «Έρημα χωριά» του Ντάσο Κούρτι, το κρητικό "Κρυφά για σένα θα πονώ" και το «Αχ! Ο μπαγλαμάς» καθώς και άλλα ιδιαίτερα και μοναδικά στο είδος τους κομμάτια πλέκουν την ιστορία αυτού του παράξενου ταξιδιού που ξεκίνησαν οι τρεις συνταξιδιώτες.


Δημοσιέψτε το..