Ποτέ δε βρίσκει ο έρωτας νησί να ξαποστάσει......

Την Τετάρτη 8 Ιουνίου η Σοφία Παπάζογλου τραγουδάει στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Μάνου Ελευθερίου στο στούντιο C της ΕΡΑ

                           

 

Διαδικτυακή αποκλειστικότητα του νέου βιβλίου του Μάνου Ελευθερίου από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

 

Το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο δράσεων στο χώρο του πολιτισμού φιλοξενώντας στις συχνότητές του και στα studiοs της ΕΡΑ τις νέες εκδοτικές κυκλοφορίες Ελλήνων συγγραφέων.

 

Η αρχή γίνεται την Τετάρτη 8 Ιουνίου στις 19.00 και στο studio C της ΕΡΑ με την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Μάνου Ελευθερίου «Πριν απ' το ηλιοβασίλεμα».

 

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η συγγραφέας Λένα Διβάνη.

Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσουν ο ο ηθοποιός Στέλιος Μαϊανας και ο συγγραφέας

Ενώ μουσικά θα μας ταξιδέψουν έως τη Σύρο με τα τραγούδια του Μάνου Ελευθερίου οι: Παναγιώτης Μάργαρης (κιθάρα), Ελένη Πέτα (τραγούδι), Γιώργος Παπαχριστούδης (πιάνο) και Σοφία Παπάζογλου (τραγούδι)

 

Οι ακροάτριες και οι ακροατές του Δεύτερου Προγράμματος θα έχουν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν προσκλήσεις από τα εκπομπές του σταθμού.

 

Παράλληλα, πριν από την εκδήλωση, το Δεύτερο Πρόγραμμα έχει σε διαδικτυακή αποκλειστικότητα αποσπάσματα του βιβλίου στην ιστοσελίδα του Δεύτερου.

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

 

Μια συναρπαστική σύναξη άυλων και αόρατων ηθοποιών και θεατρικών ρόλων οι οποίοι έπαιξαν ή ακούστηκαν στα τέσσερα θέατρα της Ερμούπολης πριν από εκατό και εκατόν πενήντα χρόνια. Αυτόν τον χώρο διάλεξαν για να λύσουν προβλήματα της αγάπης και του έρωτα, της σκηνής και της ζωής τους, να συναντήσουν οι ηθοποιοί τους ρόλους που τους βασάνισαν και, αν μπορούσαν, να ξαναφτιάξουν τις μεταξύ τους σχέσεις.

 

Ένα μεθυστικό απόγευμα λίγο πριν απ' το ηλιοβασίλεμα

 

 


Δημοσιέψτε το..