δεν τη θέλω τη σιωπή, προτιμώ τις λέξεις... με κάθε τίμημα....

Στις 15 Μαίου η Σοφία εμφανίζεται στο Νoizclub στο Γκάζι

Η Σοφία Παπάζογλου, μια απʼτις σημαντικότερες και αγαπημένες ερμηνεύτριες της γενιάς της, με δεκαπενταετή πλέον θητεία στο χώρο του έντεχνου- λαϊκού τραγουδιού, παρέα με τρεις εξαιρετικούς σολίστες της «πρώτης γραμμής» τον Ντάσο Κούρτι στο ακορντεόν, τον Βασίλη Κετεντζόγλου στην κιθάρα και τον Μανώλη Καραντίνη στο μπουζούκι, παρουσιάζει τη μουσική παράσταση «Ένα παράξενο ταξίδι».
Η παράσταση έχει σαν αφετηρία τον τελευταίο της μινιμαλιστικού χαρακτήρα δίσκο σε συνεργασία με τους Ντάσο Κούρτι και Βασίλη Κετεντζόγλου με επανεκτελέσεις σπάνιων αλλά αγαπημένων τραγουδιών σπουδαίων Ελλήνων-και όχι μόνο-δημιουργών αλλά και γνωστά τραγούδια από το προσωπικό ρεπερτόριο των καλλιτεχνών. Από την παράσταση δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αναφορές στη λαϊκή μας παράδοση, οι αυτοσχεδιασμοί και οι διασκευές με τη συμμετοχή του σπουδαίου μας σολίστα του μπουζουκιού Μανώλη Καραντίνη, πλουτίζοντας έτσι τα ηχοχρώματα της ορχήστρας και προσφέροντας στο κοινό ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι.
Η «Παναγία των Πατησίων» του Χατζιδάκι, η «Πρωτομαγιά» του Σαββόπουλου, το «Παλιό το μονοπάτι» του Τσετίνη, το jazz «Cry me a river», οι «Μοναχικές γιαγιάδες» της Ελένης Βιτάλη, ο «Κήπος» του Σωκράτη, τα «Περβόλια» του Μίκη, ο «Ποταμός» της Σοφίας Παπάζογλου, τα «Έρημα χωριά» του Ντάσο Κούρτι το «Ρίχτε στο γυαλί φαρμάκι» και το «Αχ! Ο μπαγλαμάς» καθώς και άλλα ιδιαίτερα και μοναδικά στο είδος τους κομμάτια πλέκουν την ιστορία αυτού του παράξενου ταξιδιού που ξεκίνησαν οι τέσσερις συνταξιδιώτες.

ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ LIVE στο NOIZ
Κυριακή 15 Μαίου
ΝΟΙΖ, Κωνσταντινουπόλεως 78, Γκάζι
Τηλ.: 210-3467850
Είσοδος: 12 ευρώ με ποτό

 


Δημοσιέψτε το..