Ποτέ δε βρίσκει ο έρωτας νησί να ξαποστάσει......

Στις 27 Μαρτίου η Σοφία Παπάζογλου εμφανίζεται στο Noizclub στο Γκάζι

Η Σοφία Παπάζογλου παρέα με τρεις εξαιρετικούς σολίστες της «πρώτης γραμμής» τον Ντάσο Κούρτι στο ακορντεόν, τον Βασίλη Κετεντζόγλου στην κιθάρα και τον Μανώλη Καραντίνη στο μπουζούκι παρουσιάζει την μουσική παράσταση «Ένα παράξενο ταξίδι» στο noizclub.

Η παράσταση στηρίζεται στον τελευταίο της μινιμαλιστικού χαρακτήρα δίσκο σε συνεργασία με τους Ντάσο Κούρτι και Βασίλη Κετεντζόγλου με επανεκτελέσεις σπάνιων αλλά αγαπημένων τραγουδιών σπουδαίων Ελλήνων-και όχι μόνο-δημιουργών αλλά περιλαμβάνει και γνωστά τραγούδια από το προσωπικό ρεπερτόριο των καλλιτεχνών.

Δε λείπουν φυσικά οι αναφορές στη λαική μας παράδοση, οι αυτοσχεδιασμοί και οι διασκευές με τη συμμετοχή του σπουδαίου μας σολίστα του μπουζουκιού Μανώλη Καραντίνη, πλουτίζοντας έτσι τα ηχοχρώματα της ορχήστρας και προσφέροντας στο κοινό ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι.

Η «Παναγία των Πατησίων» του Χατζιδάκη, η «Πρωτομαγιά» του Σαββόπουλου, το «Παλιό το μονοπάτι» του Τσετίνη, το jazz «Cry me a river», οι «Μοναχικές γιαγιάδες» της Ελένης Βιτάλη, ο «Ποταμός» της Σοφίας, τα «Έρημα χωριά» του Ντάσο μέχρι το «Ρίχτε στο γυαλί φαρμάκι», το «Αχ! Ο μπαγλαμάς» και άλλα ιδιαίτερα και μοναδικά στο είδος τους κομμάτια πλέκουν την ιστορία αυτού του παράξενου ταξιδιού που ξεκίνησαν οι τέσσερις συνταξιδιώτες.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: 


 

Κωνσταντινουπόλεως 78 & Ιερά Οδός - Γκάζι
τηλέφωνο: 2103467850

 


Δημοσιέψτε το..