Ποιά είναι η Mindroute;
Η Mindroute δημιουργήθηκε το 2002, στο Malmö της νότιας Σουηδίας. Μπήκαμε δυναμικά στην αγορά των CMS (Content Management System) και λανσάραμε σύντομα το πρώτο μας προιόν, lemoon®.  Εμείς που δημιουργήσαμε την Mindroute έχουμε πολυετή εμπειρία απο συστήματα CMS και ήμαστε ενεργοί στον κλάδο απο το 1998 όταν και η έννοια CMS άρχισε να χρησιμοποιήται. 
 
Το lemoon® βρίσκεται στην τρίτη γενιά σήμερα καί εχουμε εξαπλώθεί δυναμικά στην αγορά της Σουηδίας και όχι μόνο, όπου και κερδίζουμε σταθερά μερίδια της αγοράς και αυξανουμε την δραστηριότητα μας με τουλάχιστον 25% ετηστίως. Σήμερα υπάρχουν περισσότερες απο 700 εταιρίες και οργανισμοί που εμπιστεύονται το προιόν μας για την παρουσία τους στο Ιντερνετ. Το lemoon βρίσκεται πίσω απο Ιστοσελίδες εκτός απο την Σουηδία, στην Δανία, Νορβηγία, Γαλλία, Αυστρία, Κίνα, Νότια Αφρική και πρόσφατα στην Ελλάδα.


Τί είναι το lemoon®;

Το lemoon® είναι ένα εργαλείο δημοσιέυσης περιεχομένου ιστοσελίδων (CMS, Content Management System) το οποίο χρησιμοποιήται για την διαχείρηση ενος site ή intranet. Με λίγα λόγια ανανέωση περιχομένου, κειμένου και εικόνων. Όταν δημιουργήσαμε το το  lemoon® ήταν το επικεντρο στραμμένο στην ευκολία χρήσης και στην ευελιξία. Έχουμε δημιουργήσει ένα εργαλείο που είναι τόσο ευκολο στην χρήση που οποιοσδήποτε μέ βασικές γνώσεις υπολογιστών μπορεί ναι το χειρηστεί. Κάτω απο την επιφάνεια βρίσκεται μια τεχνολογική πλατφόρμα βασισμένη στην τεχνολογία .NET ή οποία είναι ένα καθιερωμένο στάνταρ δημιουργημένο απο την Microsoft. Αυτο εγγυάται ένα σταθερό και ασφαλές προιον που αντέχει στο χρόνο.. 

Οι πελάτες μας

Οι πελάτες μας προέρχονται απο όλους τους χώρους όπου μια σταθερή Ιστοσελίδα είναι μια απαίτηση. Απο ένα μικρό παιδικό σταθμό ώς το περδιοδικό μόδας Elle της Σουηδίας και της Νορβηγίας..

    

Περισσότερα για τους πελάτες μας θα βρείτε στο www.lemoon.se/referenser.aspx

 

Εξοικονομήστε χρήματα

Ένα απο τα πλεονεκτήματα του lemoon® είναι το οτι είναι πολύ ευκολο στη χρήση. Έτσι ανανεώνετε την Ιστοσελίδα σας χωρίς την παρέμβαση τρίτων.

 

Τεχνική υποστήριξη πελατών και στα Ελληνικά

Είπαν οι πελάτες μας για το τμήμα υποστήριξης:

 

Γεια σου  Πάνο,

 

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!

Έχετα χωρις αμφιβολία την καλυτερη τεχνική υποστίρηξη που εχω συνατήσει ποτέ!


Mvh
Annika Lemming, Q-MATIC AB

 

Μεγάλο και έμπειρο δύκτυο συνεργατών

Εμείς παράγουμε το software για την διαχείρηση της Ιστοσελίδας σας. Πέρα απο αυτό συνήθως χρειάζεται ένα ελκυστικό desing ή βοήθεια με τις τεχνικές εφαρμογρές. Όλη αυτή η τεχνογνωσία υπάρχει στο δύκτιο των συνεργατών μας. Σήμερα έχουμε περίπου 70 συνεργάτες, όπως διαφημιστκά γραφεία, εταιρίες ειδικευμένες σε δίαφορες λύσεις, ή ακόμα και μεμονομένους ελεύθερους επαγγελματίες που εμείς διαλέγουμε να συνεργαστούμε. Σας βοηθάμε ευχαρίστως να διαλέξετε τον σωστό συνεργάτη ανάλογα με τις ανάγκες της Ιστοσελίδας σας.

 

Άλλες υπηρεσίες

Έκτός απο τα προιόντα μας μπορούμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις φιλοξενείας της Ιστοσελίδας σας σε περιβάλλον ειδικά εξελιγμένο για το lemoon®. DΒέβαια το πρόγραμμα μας είναι ευέλικτο και μπορει να εγγατασταθεί σε οποιοδήποτε web hotel που υποστιρίζει .ΝΕΤ. Η επιλογή είναι δικιά σας.

 

Πόσο κοστίζει;

Έχουμε ένα μοντέλο στάνταρ τιμών όπου αγοράζετε την άδεια χρήσης. Ανάλογα με τις ανάγκες σας το lemoon μπορεί να επεκταθεί με τη χρήση Add-ons που προσφέρουν διάφορες δυνατότητες στην Ιστοσελίδα σας. Προσφέρουμε επίσης δυνατότητα πλήρους τεχνικής υποστίριξης και δυνατότητα αναβαθμίσεως του προγράμματος για να είστε πάντε ενημερωμένοι με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

 


Δημοσιέψτε το..